Nieuws - vers van de pers

Albo Vaderdag wedstrijd reglement

Albo Vaderdag wedstrijd reglement

 

ALBO VADERDAG WEDSTRIJD

 

Win de lichaamslengte van je vader in bakken bier!

Deze wedstrijd loopt van 08 juni 2019 10.00 uur tot en met 14 juni 23.59 uur.
Deelname aan deze wedstrijd is enkel geldig wanneer aan alle voorwaarden wordt voldaan:
Like pagina ALBO DRINKS
Like post
Voornoemde post, zichtbaar voor iedereen op de persoonlijke facebook pagina gedeeld
Een openbare reactie geplaatst wordt onder voornoemde facebook post waarin de deelnemer beschrijft waarom zijn of haar vader zijn lichaamslengte in bakken bier verdient
De winnaar is diegene die volgens onze onafhankelijke jury de leukste/liefste/grappigste reden geeft waarom zijn/haar vader de prijs verdient
De winnaar wordt telkens bekendgemaakt via een persoonlijk bericht.
Iedereen kan uit eigen naam slechts één keer deelnemen aan deze wedstrijd. Wie aantoonbaar misbruik maakt, kan uitgesloten worden van deze wedstrijd.
Albo Drinks behoudt zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen.

Wedstrijdvoorwaarden: ALBO vaderdag wedstrijd 14/6 t.e.m. 18/6 2019

Door zijn deelname aan de wedstrijden van de bvba Albo Drinks aanvaardt de deelnemer (m/v) onderstaand reglement.

1. De wedstrijden van de bvba Albo Drinks (hierna genoemd Albo Drinks), zijn toegankelijk voor elke meerderjarige die zijn woonplaats in België heeft. Personeelsleden en freelance medewerkers van Albo Drinks en hun inwonende familieleden, kunnen niet deelnemen aan de wedstrijden.

2. Over het wedstrijdreglement en de wedstrijdbeslissing worden geen schriftelijke noch mondelinge of telefonische gesprekken gevoerd. De aanduiding van de winnaars is definitief en wordt beslist door onze onafhankelijke jury criteria (zie boven) door Albo Drinks aangesteld.

3 De prijzen zijn niet inruilbaar tegen speciën of andere voordelen in natura noch overdraagbaar aan derden.

4. De winnaar is diegene die volgens onze onafhankelijke jury de leukste/liefste/grappigste reden geeft waarom zijn/haar vader de prijs verdient. Het recht op de prijs vervalt wanneer: ♣ De deelnemer niet gecontacteerd kan worden; ♣ er sprake is van misbruik, misleiding of bedrog (deelnames d.m.v. script, fictieve personen,…) Deelnemers gaan er impliciet en stilzwijgend mee akkoord dat zij als winnaar met naam en woonplaats op de verschillende communicatieplatformen van Albo Drinks (facebookpagina/ website) kunnen vermeld worden.

5. Deelname aan de wedstrijd impliceert kennis en aanvaarding van de kenmerken en de beperkingen van het internet, met name wat de technische prestaties betreft, het risico op onderbrekingen en, meer in het algemeen, de risico’s die eigen zijn aan elke verbinding en overdracht via het internet, de afwezigheid van beveiliging van bepaalde gegevens tegen eventuele omleidingen en de risico’s op besmetting door eventuele virussen op het netwerk.

6. Albo Drinks kan evenmin aansprakelijk worden gesteld als de wedstrijd moet gewijzigd, ingekort of geannuleerd worden wegens overmacht of om redenen buiten haar wil. Druk-, spel-, zet- of andere dergelijke fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor schadevergoeding of welke verplichting dan ook vanwege Albo Drinks.

7. AUTEURSRECHT Door deelname aan de wedstrijd verstrekt de deelnemer aan Albo Drinks een wereldwijde, eeuwigdurende, niet exclusieve, overdraagbare licentie tot het gebruik van de mogelijk gemaakte foto bij afhaling van de prijs. Albo Drinks is dus vrij om de foto openbaar te maken, te verveelvoudigen en voor promotionele doeleinden te gebruiken.

 

 

> Terug naar overzicht

Drive-in & Winkel

Frans van Dunlaan 63, 2610 Wilrijk

Tel. 03 440 14 36 | drivein@albodrinks.be

Openingsuren drive-in & winkel:

Ma: gesloten

Di t.e.m vrij: 9.00 - 18.00 u

Za: 9.00 - 16.30 u

Zon- en feestdagen gesloten

Administratie & Magazijn:

Kontichsesteenweg 58, 2630 Aartselaar

Tel. 03 449 99 10 | info@albodrinks.be

Openingsuren magazijn:

Ma t.e.m do: 9.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00 u

Vrij: 9.00 - 12.00 u

Zaterdag, zon- en feestdagen gesloten


© 2012 Albo Drinks - alle rechten voorbehouden. Website by Go4it media group.