Nieuws - vers van de pers

Dame Jeanne Bieren

Dame Jeanne Bieren

Dame jeanne

KLAAR OM UW GASTEN TE VERRASSEN MET EEN BIJZONDER APERITIEF?

Wij Belgen zijn echte bierliefhebbers, maar ook grote afnemers van Champagne, Cava en andere schuimwijnen. Waarom dus niet het beste van 2 werelden combineren in 1 bijzondere drank? 

Bij Dame Jeanne transformeren we smaakvolle Belgische basisbieren tot parelende brut bieren die zowel bier- als wijnliefhebbers charmeren. Dat doen we door de basisbieren geheel volgens de méthode traditionnelle te champagniseren. Dankzij een gecontroleerde hergisting op fles via manuele remuage en de traditionele dégorgement produceren we sprankelende mousserende aperitiefbieren die u op elke gelegenheid met gepaste trots kan serveren. Zo kan u de smaakpapillen van uw gasten verwennen met een 100% natuurlijk, authentiek en ambachtelijk streekproduct. 

BRUT D'ANVERS
De droge en ietwat fruitige Brut d’Anvers wist al heel wat internationale critici en bierkenners te overtuigen. Met dit aperitief serveert u een frisse en verrassende mousserende aperitiefdrank die al heel wat internationale prijzen binnenhaalde

BRUT D'ANVERS 'ROZAT'
De Brut d’Anvers Rozat zal u ongetwijfeld aangenaam verrassen. Dit brut bier werd gebrouwen op basis van krieken en verwondert door haar opvallend ronde karakter en de evenwichtige smakencombinatie van zuur, zoet en bitter. 

BRUT SUR LIE
Een feestelijke aperitiefdrank nodig voor een stijlvolle receptie? De Brut sur Lie heeft een complexe rondeur met een opmerkelijke opeenvolging van frisse smaken, maar ook een heerlijk hoppige nasmaak en een subtiele pareling.


> Terug naar overzicht

Drive-in & Winkel

Frans van Dunlaan 63, 2610 Wilrijk

Tel. 03 440 14 36 | drivein@albodrinks.be

Openingsuren drive-in & winkel:

Ma: gesloten

Di t.e.m vrij: 9.00 - 18.00 u

Za: 9.00 - 16.30 u

Zon- en feestdagen gesloten

Administratie & Magazijn:

Kontichsesteenweg 58, 2630 Aartselaar

Tel. 03 449 99 10 | info@albodrinks.be

Openingsuren magazijn:

Ma t.e.m do: 9.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00 u

Vrij: 9.00 - 12.00 u

Zaterdag, zon- en feestdagen gesloten


© 2012 Albo Drinks - alle rechten voorbehouden. Website by Go4it media group.