Nieuws - vers van de pers

Gin's in de kijker: Meyer's M1 & M2

Gin's in de kijker: Meyer's M1 & M2

Meyer gin M1

In april 2014 lanceerden Christophe Demeyer en Tim Veys een zeer uitzonderlijke gin op de Belgische markt: Meyer's Gin.

Zeer uniek want voor het eerst wordt de kiwibes als hoofdingrediënt gebruikt in een Belgische gin. Een kiwibes, hoor ik u vragen? Wel, dat is een groene bes die de grootte heeft van een druif en smaakt als een rijpe kiwi. Heb je exotisch, zoet en zomers in gedachten ? Inderdaad, zo smaakt een kiwibes.

Sceptisch proefden we deze nieuwe gin en waarachtig kwam het duo hun beloftes waar: origineel, aromatisch, een zachte premium gin. Na een duidelijk neus van jeneverbessen en de nodige smaak, ontwaren we de fruitige tinten van de kiwibes. Zoet, zacht in de mond met een zeer scherpe anijs afdronk. Kortom, Meyer's Gin is een pittige gin met een gouden zacht hartje!

Voor een perfecte Gin&Tonic kun je deze heerlijke gin best combineren met 1724 tonic. Afwerken met een limoenschijfje en citroengras, en een schijfje kiwi op de rand. Cheers !

 

Meyer gin M2

De koningin der groenten, de asperge, maakt nu ook kennis met het razendpopulaire drankje. Onze nationale trots kon daarom ook niet ontbreken in de nieuwe gin van meesterdistiller Tim Veys.

Per 100 liter werd er 30 kilo van deze witte delicatesse gedistilleerd. Samen met nog enkele geheime ingrediënten maakt dit van Meyer's Gin Asperge een excentrieke gin met een unieke smaak die je met geen enkel andere gin kan vergelijken. De fijne aroma's van de asperges komen je meteen in de neus tegemoet. Het pittige karakter van de gin verkrijgen ze door toevoeging van lievevrouwbedstro. In de afdronk natuurlijk de zachte smaken van de asperges.

Voeg Schweppes Premium Mixer Pink Pepper toe, samen met een takje peterselie, en serveer bij jouw lievelings aspergegerecht: "Asperges à la flamande".

Als rasechte Belg kan je niet anders dan Meyer's Gin Asperge in jouw ginbar te laten pronken!

> Terug naar overzicht

Drive-in & Winkel

Frans van Dunlaan 63, 2610 Wilrijk

Tel. 03 440 14 36 | drivein@albodrinks.be

Openingsuren drive-in & winkel:

Ma: gesloten

Di t.e.m vrij: 9.00 - 18.00 u

Za: 9.00 - 16.30 u

Zon- en feestdagen gesloten

Administratie & Magazijn:

Kontichsesteenweg 58, 2630 Aartselaar

Tel. 03 449 99 10 | info@albodrinks.be

Openingsuren magazijn:

Ma t.e.m do: 9.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00 u

Vrij: 9.00 - 12.00 u

Zaterdag, zon- en feestdagen gesloten


© 2012 Albo Drinks - alle rechten voorbehouden. Website by Go4it media group.