Nieuws - vers van de pers

Nieuwe dranken bij ALBO

Nieuwe dranken bij ALBO

LOKALES LIMONADE

Op zoek naar een lekker drankje dat je altijd kan schenken? Dan knipoogt een heerlijke Lokales beslist jouw richting uit! Lokales past perfect bij een hip publiek die waarde hecht aan een verfijnde smaak en een origineel ontwerp. Een drankje voor de echte fijnproever die moment, vreugde en smaak weet te combineren. 

Maak kennis met de natuurlijke smaak van Lokales.

100% natuurlijk

Lokales is een 100% natuurlijke citroenlimonade op basis van de allerbeste Siciliaanse citroenen, met de verfrissende kracht van bubbels en verrijkt met een toets vodka (4,4%).

Gepasteuriseerd en gegarandeerd vrij van bewaarmiddelen en kleurstoffen. Het heeft een capaciteit van 330 ml met een eenvoudige draaikroon, geschikt voor elk moment.

POMTON

PomTon is een detox-mocktail, die zowel fris als bitter is. “Het drankje werd vroeger vooral in sportclubs gedronken”, vertellen de bedenkers. De mocktail kan zelf gemaakt worden, maar dat kost best wat tijd en geld. PomTon biedt daar een oplossing voor door de twee ingrediënten al te mixen in één flesje of op tap, zonder artificieel te proeven.

HARRY BROMPTON'S

‘S Werelds eerste alcoholische Ice Tea.

Deze Ice Tea bevat geen kunstmatige smaken of bewaarmiddelen en is bovendien ook gluten vrij.

Hoewel Harry Brompton verantwoordelijk is voor de inkoop van de heerlijke ingrediënten en gracing de flessen, wordt het bedrijf gerund door vader en zoon, Martin en Ian O’Donohue. Na het uitgebreide reizen besefte ze er waren geen uitzonderlijke thee van het ijs te vinden overal, alcoholische of anderszins. Zodat ze ingesteld om te werken om te maken een die echt smaakt naar thee!

> Terug naar overzicht

Drive-in & Winkel

Frans van Dunlaan 63, 2610 Wilrijk

Tel. 03 440 14 36 | drivein@albodrinks.be

Openingsuren drive-in & winkel:

Ma: gesloten

Di t.e.m vrij: 9.00 - 18.00 u

Za: 9.00 - 16.30 u

Zon- en feestdagen gesloten

Administratie & Magazijn:

Kontichsesteenweg 58, 2630 Aartselaar

Tel. 03 449 99 10 | info@albodrinks.be

Openingsuren magazijn:

Ma t.e.m do: 9.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00 u

Vrij: 9.00 - 12.00 u

Zaterdag, zon- en feestdagen gesloten


© 2012 Albo Drinks - alle rechten voorbehouden. Website by Go4it media group.