Nieuws - vers van de pers

Rum v/d maand: BelRoy’s

Rum v/d maand: BelRoy’s

Een blend van jonge en vijf jaar oude rum die rijpte op ex-Bourbon vaten uit Trinidad. Het resultaat is een karaktervolle high ester pot still rum uit Jamaica Monymusk, Worthy Park en Hampden Estate. Dit zijn gerenommeerde iconen in de rum industrie. BelRoy’s rum wil het smaken profiel van een sipping rum (vanille, koffie, chocolade) combineren met het fruitige karakter van een agricole rum uit Jamaica. De Trinidad rum geeft BelRoy’s een rijke en smaakvolle basis.

De BelRoy's rum is een vrij aparte sensatie, niet de doorgaans overwegend zoete spirit zoals de meeste zijn. Te vaak wordt er bij gekleurd met caramel, hier hebben we te maken met een totaal ander caliber rum. De blend van verschillende rum soorten maakt een moeilijk te doorgronden rum als eindproduct. Geen overdreven zoetigheid, eerder een intrigerende neus met vegetale tonen en licht gebrande koffie. Aparte geuren en smaken. Dit is een soort rum die je niet direct kan thuisbrengen. Wij proefden al veel soorten rum en dit is toch een originele combi. een mysterieuze rum die zeker in cocktails voor zeer originele smaken zal combineren.

De rum uit Jamaica zorgt voor punch in de vorm van kruidigheid en exotisch fruit wat een intrigerende toets geeft aan de rum. Dankzij de specifieke samenstelling is de rum een echte meerwaarde voor elke rum cocktail. Denken we even aan Cuba Libre, Daiquiri, Piña Colada en Tiki style drinks zoals de Mai Tai of de Zombie. BelRoy's rum heeft duidelijke tonen van exotisch fruit met vanille, cacao, koffie en specerijen.

> Terug naar overzicht

Drive-in & Winkel

Frans van Dunlaan 63, 2610 Wilrijk

Tel. 03 440 14 36 | drivein@albodrinks.be

Openingsuren drive-in & winkel:

Ma: gesloten

Di t.e.m vrij: 9.00 - 18.00 u

Za: 9.00 - 16.30 u

Zon- en feestdagen gesloten

Administratie & Magazijn:

Kontichsesteenweg 58, 2630 Aartselaar

Tel. 03 449 99 10 | info@albodrinks.be

Openingsuren magazijn:

Ma t.e.m do: 9.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00 u

Vrij: 9.00 - 12.00 u

Zaterdag, zon- en feestdagen gesloten


© 2012 Albo Drinks - alle rechten voorbehouden. Website by Go4it media group.