Nieuws - vers van de pers

Rum v/d maand: Havn Rum

Rum v/d maand: Havn Rum

HAVN Rum is een heerlijke rum van Belgische makelij in een bijzonder mooie fles, verkrijgbaar in vier verschillende varianten.

HAVN HAV

Deze HAVN Havana rum is geïnspireerd op de volle smaak van rauwe cacao en mandarijn in de Spaanse archipel rond Havana. Je herkent ook een lichte toets van vanille. Geniet van een zoet rijpe citrussmaak met een donkere bittere ondertoon van chocolade terwijl je denkt aan de warme Cubaanse zon.

HAVN MRU

Deze HAVN Mauritius rum is een rum met Franse elegantie, waarin je een fluwelen toets van venkel en een frisse hint van lavendel herkent, afgerond met de robuustheid van Franse druiven. Deze rum geeft de perfecte balans weer tussen Mediterrane frisheid en elegante verfijndheid. 

HAVN OVERPROOF

Deze HAVN Overproof rum werd speciaal als basis rum voor bartenders gecreëerd. Om de kleur van het eindresultaat niet te beïnvloeden, werd een witte rum geselecteerd. Deze rum heeft een solide basis en een vleugje turf als aroma om zo een sterke tegenhanger te creëren voor de mixers die worden toegevoegd en zijn smaak in de cocktail niet te verliezen. 

HAVN GEO

Deze HAVN Georgetown rum werd gecreëerd voor de whisky liefhebbers: het is een rokerige Brits aanvoelende rum met een solide toets van kardemom en kruidnagel. Deze rum doet je denken aan traditionele Britse tekenkamers dankzij hun unieke aroma door de rijping in eiken vaten.


> Terug naar overzicht

Drive-in & Winkel

Frans van Dunlaan 63, 2610 Wilrijk

Tel. 03 440 14 36 | drivein@albodrinks.be

Openingsuren drive-in & winkel:

Ma: gesloten

Di t.e.m vrij: 9.00 - 18.00 u

Za: 9.00 - 16.30 u

Zon- en feestdagen gesloten

Administratie & Magazijn:

Kontichsesteenweg 58, 2630 Aartselaar

Tel. 03 449 99 10 | info@albodrinks.be

Openingsuren magazijn:

Ma t.e.m do: 9.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00 u

Vrij: 9.00 - 12.00 u

Zaterdag, zon- en feestdagen gesloten


© 2012 Albo Drinks - alle rechten voorbehouden. Website by Go4it media group.