Nieuws - vers van de pers

THE DUCHESS - VIRGIN GIN & TONIC

THE DUCHESS - VIRGIN GIN & TONIC

De eerste Gin & Tonic zonder alcohol!  Gemaakt met aromatische botanical extracten (Gin-extracten, sinaasappelzeste, steranijs, kardemom, kruidnagel, piment) om zo een elegant alternatief te bieden voor alcohol. In tegenstelling tot andere alternatieven bevat The Duchess ook geen calorieën door het gebruik van Stevia. Deze alcoholvrije Gin & Tonic is gecreëerd voor de bewuste consument - het gezonde, succesvolle en veeleisende individu. Of het nu gaat om een business lunch of om het verantwoord rijden, voor persoonlijke of religieuze redenen, The Duchess biedt je de keuze om te genieten van een callorieloze en katervrije verfrissing.

NIEUWE variant The Floral Duchess Gin & Tonic is vervaardigd met geurige bloemenextracten die harmonieus passen bij de verfrissende bitterheid van het gin-tonic-profiel van The Duchess. Dit is het perfecte drankje voor alle gelegenheden.

The Floral Duchess is doordrenkt met de natuurlijke extracten van primula, citrusbloesems en honeybush, een inheemse kruid plant in Zuid-Afrika.

Net als de primula bloem die als eerste in het voorjaar bloeit, is de nieuwe Floral Duchess ook de eerste in zijn soort. De citrusbloesems vormen een natuurlijke aanvulling op de pittige smaak van gin en tonic, zoals de honeybush de Zuid-Afrikaanse wortels van The Duchess aanvult.

> Terug naar overzicht

Drive-in & Winkel

Frans van Dunlaan 63, 2610 Wilrijk

Tel. 03 440 14 36 | drivein@albodrinks.be

Openingsuren drive-in & winkel:

Ma: gesloten

Di t.e.m vrij: 9.00 - 18.00 u

Za: 9.00 - 16.30 u

Zon- en feestdagen gesloten

Administratie & Magazijn:

Kontichsesteenweg 58, 2630 Aartselaar

Tel. 03 449 99 10 | info@albodrinks.be

Openingsuren magazijn:

Ma t.e.m do: 9.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00 u

Vrij: 9.00 - 12.00 u

Zaterdag, zon- en feestdagen gesloten


© 2012 Albo Drinks - alle rechten voorbehouden. Website by Go4it media group.