Horta Antwerpen
Horta Antwerpen

Horeca

 

Albo biedt u een full-service in dranken aan: een compleet gamma aan kwaliteitswijnen, aperitieven, spirits, bieren en frisdranken bij u op de zaak geleverd door onze besteldienst. Van een uitgebreid assortiment van huiswijnen tot befaamde Châteaux uit Bordeaux en domeinen uit de Nieuwe Wereld, allerlei schuimwijnen en champagnes - u vindt deze allen in onze catalogi.


Professionele begeleiding bij het opstellen van uw wijnkaart, gratis bruikleen van glaswerk voor recepties en feestelijkheden: dit is slechts een kleine greep uit de service die wij u bieden.

 

U start een nieuwe zaak? Informeer naar onze voorwaarden en full-servicemogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u met een vlekkeloze opstart, begeleiding en opvolging.

Onze selectie huiswijnen: uw garantie in kwaliteit

Sinds enkele jaren is onze wijncultuur met rasse schreden op het voorplan getreden. Niet alleen de wijnen uit de zogenaamde "Nieuwe Wereld" maar ook Spanje, Portugal en Italië verrassen ons met hoogstaande producten. Laten we Frankrijk echter niet uit het oog verliezen, in het zuiden (lees Languedoc) treffen we pareltjes van wijnen aan die niet enkel gaaf gevinifieerd zijn maar ook hun afkomst (lees terroir) niet verloochenen. Het gaat hem niet enkel om de druif; zowaar een hele filosofie gaat achter een product schuil dat met liefde uit de natuur en door de mens is gemaakt.
Vanuit dit standpunt zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe producten. We laten u een keuze uit onze selecties die we zorgvuldig samengesteld hebben, waar u zichzelf in terugvindt en die uw klanten elke dag zullen waarderen.

Voor meer info kan u terecht op wijn@albodrinks.be

Erik Vande Velde

0472/69.34.54

 

Drive-in & Winkel

Frans van Dunlaan 63, 2610 Wilrijk

Tel. 03 440 14 36 | drivein@albodrinks.be

Openingsuren drive-in & winkel:

Ma: gesloten

Di t.e.m vrij: 9.00 - 18.00 u

Za: 9.00 - 16.30 u

Zon- en feestdagen gesloten

Administratie & Magazijn:

Kontichsesteenweg 58, 2630 Aartselaar

Tel. 03 449 99 10 | info@albodrinks.be

Openingsuren magazijn:

Ma t.e.m do: 9.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00 u

Vrij: 9.00 - 12.00 u

Zaterdag, zon- en feestdagen gesloten


© 2012 Albo Drinks - alle rechten voorbehouden. Website by Go4it media group.